maanantai 1. syyskuuta 2014

Huono viikonloppu


Siinä se, masennuksen aihe nro 1 kuluneelta viikonlopulta.  En tiedä mitä tuolla häkin alla tai maton alla on/oli, mutta Topi on ennenkin pureskellut häkkiä tuosta kohtaa ja kaivanut myös. Edellisellä kerralla näin Topin irvistelevän Colalle tuossa paikassa ja kielsin koko homman (tästä on varmaan viikko tai kaksi). No nyt sitten lauantaina näin Topin purevan taas häkkiä ja menin paikalle. En muista ehdinkö edes  sanomaan mitään, kun Topi jo teki 3 varoitusnäykkäystä kohti minua!!! Cola oli paikalla myös, joten jännitettä oli ilmassa, mutta kyllä Topilla on silmät päässä ja minua kohti se katsoi sieltä alhaalta. Helvetti, suoraan sanottuna. Luulin, että Topi tietää nyt jo, että kaikenlainen uhmailu vähintään minua kohtaan on täysin poissuljettu asia. Mutta ei..  Ei se nyt sentään purrut, käynyt lähelläkään, mutta itseä masentaa tuollainen käytös. Asia ratkaistiin tällä kertaa sillä, että siihen häkin luokse ei ollut asiaa enää kenelläkään muulla kuin minulla.

Lisää masennusta aiheutui sunnuntaina, kun lenkin päätteeksi Topi oli jo hypännyt Toran kanssa autoon ja Cola kai sitten hyppäsi Topin mielestä jotenkin huonosti autoon...siitä seurauksena parin sekunnin kiukkukohtaus missä hampaat tietysti Colan naamassa ja joka puolella. Tuo ampiainen on niin nopeakin, että ehtii sekunnissa vähintään kolmeen eri kohtaan. Mitään vertavuotavia reikiä ei siis tule, mutta mikä hitto siinä on ettei Topi siedä Colalta  mitään. Ja voi luoja miten kiukkuinen voi noin pieni luikku olla.. huh huh. Ärhentely loppui välittömästi kun räjähdin itse, mutta blaah.. sisälle kun päästiin niin jo tapeltiin sohvalla olemisesta. Cola hyppäsi sohvalta väärin alas? Oli sohvalla ilman lupaa? No, joku ärsytti  kuningasTopia siinäkin. Sitten nahisteltiin vielä unirätistä: rätti lähti jäähylle. Ja siis Cola ei nahistele, Topi ei vain siedä Colalta mitään.

Cola on siis kohta vuoden ikäinen pitbull, eikä kuulu laumaamme kokoaikaisena, mutta kyllä sitä nyt pitää muitakin koiria sietää kuin oman lauman. Toran kanssa ei siis mitään ongelmia. Tietysti Tora on paljon vanhempikin ja Topi luulee kai olevansa vähintään vuoden ikäinen.

Lenkilläkin säntäiltiin vähän miten sattuu muutaman kerran ja taisi siellä paimentamisen yhteydessä Topi roikkua Toran karvoissakin pari kertaa. Puuh.

Olen tosi turhautunut tästä viikonlopusta. Lähellä oli jo, ettei oma hermo räjähtänyt ihan täysin, mutta jaksoin pysytellä edelleen täysin johdonmukaisena ja niin rauhallisena mitä nyt näissä fiiliksissä voi olla (näytellä).

Niin, onhan se suloinen...

Sitten jotain hyvääkin. Treenit ovat sujuneet hyvin. Ohitustilanteet menneet hyvin.  Oveen koputtelusta ei ole haukuttu nyt muutamaan kertaan ollenkaan ja Topi osaa tulla heti keittiöön hakemaan namia kun ovi paukkuu. Eteentulossa Topi on alkanut tarjoamaan nyt myös oikeaoppista kuonon asentoa eikä pelkästään kropan asentoa. Lelulla leikkimisessä innostui aika paljonkin kun otin pentuhihan ja leikitin sillä. Leikki myös, vaikka Cola oli mukana luomassa painetta.

Ei nyt irtoa muuta positiivista sanottavaa vaikka varmaan olisi muitakin aiheita olla iloisempi.
Hyvää alkuviikkoa joka tapauksessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti